Ervaringen met RiVit

"De wijze waarop Rick zijn programma met mij uitvoerde was zeer kundig en op een vriendelijke manier.
Het heeft mij meer bewust doen zijn dat bewegen en voeding zaken zijn die extra aandacht verdienen."

Roel Koolma


"Aandacht voor bewegen, voeding en eigen ontwikkeling. Nieuwe doelen gesteld en bewuster omgaan met voeding. Dit alles onder leiding van een jonge coach die met zijn enthousiasme en goede gesprekken in staat is je doelen te laten realiseren.


Top Rick, bedankt!"


Edith


"Prima persoonlijk afgestemd en het traject wordt regelmatig gevolgd en geëvalueerd. Rick toont zich betrokken en denkt goed mee. Zijn adviezen zijn goed uitvoerbaar en worden ondersteund door YouTube filmpjes door hem zelf opgenomen.

Aanrader!"

Christina Strampel


"Wat Rick biedt is een gestructureerd, prettig, en door echt stuiterende positiviteit ondersteunde methode gericht op blijvende veranderingen, aangepaste gewoontes dus, op het brede gebied van vitaliteit. Erg geschikt voor het soort ingezakte, ongezonde, 50+ mannen zoals ik. En ook voor een bredere doelgroep vermoed ik"

Arnout van Kempen


"Ik ben open het traject met Rick Rakké (Rivit) als vitaliteitscoach in gegaan: ik wou verandering.

Welnu, ik ben in beweging gekomen letterlijk en figuurlijk. Rick heeft op een professionele manier eerst een en ander uitgelegd en zichtbaar gemaakt.

en tijdens het begeleidingstraject van 10 weken daarna mij nauwgezet gevolgd en geïnspireerd. Met oefeningen en ook tijdens de bespreekmomenten.
Op een rustige en heldere manier. Het gevolg is dat ik ook na afronding van het begeleidingstraject nog steeds bewust blijf werken aan mijn vitaliteit."

Paul 


"Bezig zijn met bewegen, gezonder eten, coaching en bespreken wat je ervaringen zijn mbt het aangeboden beweegschema en het voeding- en ontspanningsadvies. N.a.v. die ervaringen heb ik allerlei adviezen gekregen over hoe en op wat voor moment je kunt bewegen  en door de “Eetmeter” die geadviseerd is om die te downloaden krijg je een juist beeld van hoe en wat je zoal eet. 

En in de volgende persoonlijke gesprekken kun je dieper ingaan op hoe je het allemaal weer ervaren hebt."

 

Ria Timmerman-Bos