Totaal Vitaal (particulier)

Het doel van het  Totaal Vitaal pakket is om een vitale levensstijl te krijgen waarin je fysiek en mentaal gezond bent en zo energie hebt om je leven te leiden. Om deze levensstijl te behouden, wil je dat deze manier van leven een gewoonte wordt. 

Een gewoonte aanleren duurt gemiddeld 66 dagen. Het pakket dat ik aanbied gaat dus ook over een periode van 10 weken waarin wij samen jouw leven vitaal gaan maken.

Het pakket bestaat uit:

 • een kennismakingsgesprek 
 • een intake 
 • een gezondheidsmeting
 • vier coachingsgesprekken
 • eindgesprek en -meting


De kosten van het pakket bedragen: €150,-.


Gezondheidsmeting (particulier)

Om inzicht te krijgen in je gezondheid is het belangrijk om minstens éen keer per jaar een gezondheidsmeting te doen.  RiVit bied deze mogelijkheid door het meten van de volgende waardes:
- Lengte en gewicht.
- BMI, voortkomend uit leeftijd, lengte en gewicht
- buikomvang
- Vetpercentage
- Bloeddruk
- hartfrequentie in rust
- Saturatie (= %zuurstof in het bloed)
 
Gezondheidsmeting (€20)
Na de gezondheidsmeting krijgt u een overzichtelijk document met daarop de resultaten van de metingen  en een algemeen advies n.a.v. de waardes van uw gezondheidscheck. 


Vitale medewerkers 

Ik heb in 2022 een onderzoek gedaan om te achterhalen wat de randvoorwaarden zijn om  binnen je organisatie te werken aan vitale werknemers. Aan de hand van dit onderzoek heb ik het volgende pakket met een tijdsduur van twaalf weken.

 • Analyse van de organisatie (materieel/immaterieel)
 • Individuele metingen en gesprekken met de werknemers
 • Een advies n.a.v. de analyse en gesprekken
 • Groepsactiviteiten waarbij beweging en sociale contacten centraal staan
 • Persoonlijke coaching gedurende het traject
 • Een eindmeting en gesprek om het als organisatie een duurzaam vervolg te geven


Dit pakket kan naar de behoeftes van de organisatie worden aangepast. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemende werknemers. 

Sociaal Vitaal

Sociaal Vitaal is een project in samenwerking met Steenwijkerland United. Het doel van dit project is om 55+ers in Steenwijkerland samen te laten bewegen en een gezondere leefstijl te laten creëren.

Gedurende twaalf weken vind er elke week een groepsactiviteit plaats. Denk hierbij aan: walking football, tafeltennis en fitness.

Aangezien Sociaal Vitaal een maatschappelijk project is, is deelname aan het project gratis. Geïnteresseerd? Klik hier om de folder te bekijken voor meer informatie.

Terugval ?

Heeft u het gevoel hebt dat u weer terugvalt in oude (ongezondere) gewoontes? En vind u het moeilijk om weer structureel gezond te leven? Dan kan ik je helpen.
Door middel van een vijftal coachingsgesprekken gedurende zestien weken zorgen we er samen voor dat je het weer oppakt. Indien nodig word er een vernieuwd schema en advies opgesteld.